2 Kasım 2015 Pazartesi

Kıbrıs Uçak Bileti

KIBRIS UÇAK BİLETİ 

     Dört tarafı sularla çevrilmiş, size bir Avrupa şehrinin kapılarını aralayan Kıbrıs, hem konumu hem de doğal güzellikleri itibariyle tarihi boyunca sık sık işgal altında kalmış bir adadır. Bu dönemlerde her ne kadar doğal zenginliklerine zarar verilmek istenilse de tarihi kesitlerinden hiçbir şey kaybetmemiştir.  Varolan zenginlikleri araştırmak için yapılan kazı çalışmalarında adanın tarihi M.Ö. 7000li yıllara dayanmıştır. Geçmişi bu kadar  eski olan ve bünyesinde bir çok kültürü bulunduran adayı görmek ve keyifle gezmek isterseniz Kıbrıs uçak bileti için web sitemiz üzerinden Thy , Pegasus , anadolu jet ve onur air havayollarının uçak bileti seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

kıbrıs uçak bileti
Kıbrıs’ın en büyük gelir kaynaklarından olan turizmin, adanın kuzeyinde büyük bir yeri vardır.Sahip olduğu Akdeniz iklimi tüm yıl boyunca ağırladığı konuklarına tatil imkanı sunuyor. Özellikle başkent olan Lefkoşa’da ılıman bir ilkim hakimdir. Lefkoşa yakınlarında denize girmek isterseniz Girne’ye ya da Magosa’ya gidebilirsiniz. Lefkoşa’ya sadece 23 km uzaklıkta olan Ercan Havalimanı için internet sitemizden en uygun kıbrıs uçak bileti alabilirsiniz.Eğer Kıbrıs uçak bileti için fiyat araştırması yapmak istersenizde tüm havayolu seçenekleri misafirlerimize sunulmuştur.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa, Kıbrıs haritası üzerinde gözüktüğü üzere Rum ve Türk kesimlerini ikiye ayırmaktadır. Dünyada bölünmüş tek başkenttir. Barbarlık Müzesi, Selimiye Camii, Büyük Han, Derviş Paşa Konağı mutlaka gezilip görülmesi gereken yerlerdendir. Hem deniz hem de tarihi bir gezi amacıyla Kıbrıs’a gitmek isterseniz hiç vakit kaybetmeden Kıbrıs uçak bileti için sitemizden birçok havayolu firmasının seferlerini görebilir ve size en uygun olan Kıbrıs uçak biletini alabilirsiniz.

Trafiğin soldan aktığı caddelerde toplu taşıma çok yaygın olmasa da taksi kullanımı oldukça ucuzdur. En ilgi gören plajlara sahip Karpaz  yarımadasının zengin bitki örtüsü konuklarını ifade edilemez bir  rekreasyon alanına çeker. Burada bir çok otel ve sahildeki bungalov evlerinde kalmanız mümkün olacaktır. Eğer sizde bu güzelliklerden faydalanmak istiyorsanız hemen Kıbrıs uçak bileti için sitemizden en uygun seferleri görebilir ve en ucuz kıbrıs uçak bileti seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.İstersenizKıbrıs uçak bileti için taksit imkanıda bulunmaktadır.Ayrıca sitemizdeki çağrı merkezi telefon numaralarımızdanda Kıbrıs uçak bileti alınabilmektedir.kıbrıs uçak bileti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder