10 Ekim 2018 Çarşamba

BORAJET
Borajet, 2008 yılında Amerika’da yaşamakta olan Türk girişimci Dr. Yalçın Ayaslı tarafından kurulmuştur. İstanbul merkezli olan Borajet, günümüzde dünyanın pek çok ülkesinde önemli benzerleri olan, 2010 yılında T.C. Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından sertifikalandırılmış, Türkiye’de dolmuş uçak taşımacılığı yapan ilk havayolu firmasıdır. Yüz ölçümü ve kapasite bakımından daha küçük olan havaalanlarından büyük havaalanlarına gövde yapısı küçük uçaklar ile uçuşlar düzenlemektedir. Yenilenen filosu ile yüksek konfor ve teknolojik olarak donatılmış bir uçuş imkanı sağlamaktadır. 
Borajet farklı uçuş destinasyonları ve oldukça cazip uçak bileti kampanyaları ile yolcular arasında popüler olmaya elverişlidir. Borajet uçak bileti için hemen web sitemize girebilir, sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz.
Borajet Uçakları
Öncelikli çalışma politikasına yolcu güvenliği ve memnuniyetini yerleştiren firma, yeni nesil havacılık ilkesinin Türkiye'deki temsilcisi olarak bilinmektedir. Dünyada 45 ülkede 65 havayolunun kullandığı, ileri teknolojiyle üretilmiş ve son derece güvenilir olan EMBRAER E-190 tipi uçaklara sahip olan Borajet, Brojet Private adı altında daha lüks uçuşlara da olanak sağlıyor.  Borajet uçakları arasında 5 adet ATR 72-500 tipi uçak ve Global Express XRS uçakları vardır.
Borajet, sabah uçuşlarında taze sıkılmış meyve suyu ve sıcak sandviç, diğer uçuşlarda ise etli ya da tavuklu wrap ve içecek servislerini de ücretsiz olarak misafirlerine sunuyor.
Borajet Havayolları, deneyimli kadrosunun özenli hizmeti, ikili deri koltuk düzeni, geniş koltuk araları gibi yolculara ayrılmış alanın rahatlığı ile misafirlerini özel uçak konforunda seyahat ettiriyor.
Borajet, maksimum 14 kişilik yolcu kapasiteli özel jet uçuşlarında, kabin içinde deniz seviyesi oksijen akımı sağlanmakta ve yolcuların uzun uçuşlarda yorgunluk hissini en aza indirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder