16 Kasım 2015 Pazartesi

BORAJET


BORAJET


 
Borajet, 2008 yılında Amerika’da yaşamakta olan Türk girişimci Dr. Yalçın Ayaslı tarafından kurulmuştur. İstanbul merkezli olan Borajet, günümüzde dünyanın pek çok ülkesinde önemli benzerleri olan, 2010 yılında T.C. Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından sertifikalandırılmış, Türkiye’de dolmuş uçak taşımacılığı yapan ilk havayolu firmasıdır. Yüz ölçümü ve kapasite bakımından daha küçük olan havaalanlarından büyük havaalanlarına gövde yapısı küçük uçaklar ile uçuşlar düzenlemektedir. Yenilenen filosu ile yüksek konfor ve teknolojik olarak donatılmış bir uçuş imkanı sağlamaktadır. 
borajet
Borajet farklı uçuş destinasyonları ve oldukça cazip uçak bileti kampanyaları ile yolcular arasında popüler olmaya elverişlidir. Borajet uçak bileti için hemen web sitemize girebilir, sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz.

Borajet Uçakları

Öncelikli çalışma politikasına yolcu güvenliği ve memnuniyetini yerleştiren firma, yeni nesil havacılık ilkesinin Türkiye'deki temsilcisi olarak bilinmektedir. Dünyada 45 ülkede 65 havayolunun kullandığı, ileri teknolojiyle üretilmiş ve son derece güvenilir olan EMBRAER E-190 tipi uçaklara sahip olan Borajet , Brojet Private adı altında daha lüks uçuşlara da olanak sağlıyor.  Borajet uçakları arasında 5 adet ATR 72-500 tipi uçak ve Global Express XRS uçakları vardır.
Borajet, sabah uçuşlarında taze sıkılmış meyve suyu ve sıcak sandviç, diğer uçuşlarda ise etli ya da tavuklu wrap ve içecek servislerini de ücretsiz olarak misafirlerine sunuyor.
Borajet Havayolları, deneyimli kadrosunun özenli hizmeti, ikili deri koltuk düzeni, geniş koltuk araları gibi yolculara ayrılmış alanın rahatlığı ile misafirlerini özel uçak konforunda seyahat ettiriyor.
Borajet, maksimum 14 kişilik yolcu kapasiteli özel jet uçuşlarında, kabin içinde deniz seviyesi oksijen akımı sağlanmakta ve yolcuların uzun uçuşlarda yorgunluk hissini en aza indirmektedir.

 Borajet check in

borajet check inMisafirlerimiz bütçelerine en uygun Borajet uçak biletini satın aldıktan sonra check-in ve bagaj işlemlerini tamamlamak üzere uçuşlar ile ilgili özel durumları da göz önünde bulundurarak uçak kalkış saatinden en az 2 saat önce havalimanında hazır bulunmalıdır. Borajet check in işlemleri yapılırken iç hat seferlerinde uçuş saatine en geç 30 dakika kala işlemlerin tamamlanmaması durumunda yolcu bilet ve uçuş üzerindeki tüm haklarını kaybeder. Dış hat seferlerinde ise Borajet check in işlemlerinin uçağın kalkış saatine en geç 45 dakika kala tamamlanmaması durumunda yolcu bilet ve uçuş üzerindeki tüm haklarını kaybeder.

Almış olduğunuz Borajet uçak bileti için dilerseniz online check-in de yapabilirsiniz. Online check-in işlemi uçuştan 24 saat öncesinde başlayıp son 2 saat kala sona erer.
Sizde en uygun Borajet uçak bileti için hemen web sitemize girebilir, size en uygun zaman ve fiyatta olan seferleri görebilirsiniz. Aynı zamanda Biletmen size satın alma esnasında taksit imkanları da sunuyor. Almak istediğiniz bileti dilerseniz rezerve edebilir, dilerseniz de müşteri hizmetlerimizi arayarak size uygun Borajet bileti için bilgi alabilirsiniz. 

Borajet Müşteri Hizmetleri


Sitemiz aracılığı ile Borajet uçak bileti için en uygun fiyat seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Kaliteli ve hesaplı bir uçuş için Borajet  Havayollarını tercih edebilirsiniz. Hem zamandan tasarruf edeceğiniz hem de bütçenizi zorlamayacak yolculuklar için web sayfamızdan online olarak bilet seçeneklerini inceleyebilir ve güvenle satın alabilirsiniz.
borajet müşteri hizmetleri
 Dilerseniz almak istediğiniz bileti önce rezerve edebilir, Borajet iletişim bilgilerini web sitemizden bulabilirsiniz. Borajet telefon bilgilendirmesi için 0262 324 2 324 numaralı çağrı merkezimizden yardım alabilirsiniz. Bu sayede size en uygun                                       Borajet  uçak biletini bulabilir, sitemizin size sunduğu kredi kartına taksit imkanlarından faydalanabilirsiniz.  Borajet hizmetlerinden, sitemizden, çağrı merkezimizden ya da Borajet acenta hizmeti veren şubelerimizden aldığınız biletler sayesinde bambaşka ülkelerin turistik bölgelerine ulaşabilir, yeni kültürlerle tanışabilirsinizBorajet uçak biletleri için Biletmen her zaman yanınızda!
Borajet Seferleri

Size özel fiyatlar ile bütçenize en uygun Borajet uçak bileti web sitemizde hizmetinizde.  Gerek iş seyahatleriniz gerekse tatil ve gezi  planlarınız için siz değerli misafirlerimiz, en kolay şekilde web sitemiz ve çağrı merkezimiz aracılığıyla Borajet bilet sahibi olabilecek ve Borajet ayrıcalıklarıyla keyifli uçuşlar yapabileceksiniz.  Borajet havayolu firmasının uçuş esnasında tüm yolcularına ücretsiz yiyecek içecek servisi ile de uçuşunuz keyifli hale gelecektir. Özel araçlar ile gittiğiniz uzun seyahatler size hem yorgunluk verecek hem de bütçe kullanımını zora sokacaktır. Buna engel olmak için sizde hemen web sitemizden Borajet seferlerini inceleyebilir, yurt içi ve yurt dışı tüm seyahatlerinizi en uygun bütçeyle sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. Borajet Havayolları, deneyimli kadrosunun müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak verdiği hizmetleri, uçaklardaki koltuk düzenlerinin genişliği, rahatlığı ve kalitesi, yolcuların son derece konforlu bir şekilde ulaşım hizmeti almalarını sağladığı için yakın zaman içerisinde Türkiye'nin en kaliteli havayolu firmalarından biri olacağını göstermektedir. Borajet firmasının düzenlemiş olduğu bazı seferler aşağıdaki gibidir.
Borajet Mersin Seferleri
Borajet İstanbul Seferleri
Borajet Adana Seferleri
Borajet Çanakkale Seferleri
Borajet Balıkesir Seferleri
borajet seferleri 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder