13 Nisan 2015 Pazartesi

Anadolujet Uçak Bileti


2008 yılında Türk havayolları tarafından kurulan Anadolu jet havayolları,  geniş halk kitlelerine ulaşılabilmesi adına, uçakla seyahati yaygınlaştırmak ve insanlara sevdirmek için Türk havayollarının farklı bir ortaklığı olarak kurulmuştur.

Anadolu jet bilet uygulaması ile maliyetleri aşağılara çekerek geniş kitlelere ulaşmayı hedeflemiş bunu da büyük ölçüde başarabilmiştir. Yalnızca Ankara’da %65 oranında yolcu sayısını artırmış ve %85 doluluk oranı yakalamıştır. Buda yola çıktığı amacını gerçekleştirdiğinin canlı bir kanıtıdır. Sloganı uçmayan kalmasın olan Anadolujet uçak bileti alan yolcu sayısını artırması ile bu alanda adeta yeni bir dönemin başlamasına büyük bir katkı sağlamıştır.

AnaAdolu jet, ilk kurulduğu yıl 8 uçakla hizmet vermekte iken 2 sene sonra 16 uçaklık filosu ile, 2012 ortasında ise 20 uçakla bu sektörde ülkenin 40 ayrı noktasına sefer düzenlemekte idi. Türk hava yolları bu yeni yüzü ile ilk önce yurtiçine ağırlık vermekte firmayı sağlam bir noktaya taşıdıktan sonra yurtdışına açılmayı planlamış, bunun ilk adımını da yavru vatan Kıbrıs’a açtığı yeni hat ile sağlamlaştırmıştır. Anadolu jet havayolu uçak biletleri resmi internet sitesi üzerinden de  rahatlıkla temin edilebilmektedir.

Anadolu jet havayolu ucuz uçak bileti fiyatları sorgulaması yapıldığında listenin en başında kendine yer bulacaktır. Anadolu jet havayollarının seferlerini Türkiye'nin dört bir yanındaki merkezlere gerçekleştirmektedir.Türkiye'nin dört bir yanındaki havaalanlarına hizmet verme gayretinde bulunan Anadolu Jet, diğer hava yolu firmalarının oldukça seyrek zaman aralıkları ile sefer gerçekleştirdikleri noktalarda aktif yolculuklar düzenleyerek yolcularının daima birinci sınıf seyahat tecrübesi yaşamlarına imkan vermektedir. En uygun fiyata ve en kaliteli yolculuk gayesi dahilinde Türkiye'nin lider havayolu firması oma başarısını sürdüren firma, yolcularından gelen istek ve arzular doğrultusunda kendisini sürekli yenileyip geliştirerek bu alanda da sorunsuz hizmetin gerçekleşmesini mümkün kılmaktadır.

Anadolu’da daha geniş kitlelere hitap edebilmek ve düşük maliyetli havayolu şirketi hedefi ile hayatına başlayan Anadolu jet, bu kısa zamanda hedeflediği yolcu sayısına ulaşmış, hizmet kalitesini ve farkını ispat etmiştir. Anadolu’yu uçakla yolculuğun konforuna kavuşturan firma kültürel ve sosyal hayatta da yaptığı sponsorluk çalışmaları ile katkı sağlamaktadır.

Başta Ted Ankara Kolejliler Spor Kulübü, Çaykur Rize Spor Kulübü, Ordu Spor Kulübü, Akut Kat Sporları Kulübü ve Çankırı Spor Kulübü gibi oluşumlar olmak üzere, Offshore Dünya Şampiyonası,  ve BKM Etkinlikleri gibi aktivitelere de destek veren firma, Altı Nokta Körler Derneği, LÖSEV ve benzer sağlık alanındaki ciddi vakıflara da katkı sağlayarak memnuniyet toplamaktadır. Bunun yanı sıra Üniversite ve diğer eğitim kurumlarına da hayatlarında başarılı noktalara gelmeleri için katkı sağlayan Anadolu Jet, güncel sosyal sorumluluk projelerinde de hatırı sayılır rollere sahiptir.

Anadolu jet misyonu nu şu şekilde açıklamaktadır:

Türkiye'nin dört bir yanına daha hızlı, güvenli ve ekonomik yolculuklar gerçekleştirmek üzere girdiği yola en üst düzeyde müşteri memnuniyeti ile devam etme gayretinde olan firma, bu niteliğini uzun yıllar boyu başarıyla sürdürmek istemektedir.

Anadolujet havayolları bilet seçenekleri, Türk hava yollarının biletlerinin satıldığı tüm noktalardan temin edilebilir. Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına hızlı ve güvenli yolculuk imkanına ekonomik fiyat karşılıkları üzerinden erişmek için sizler de vakit kaybetmeden Anadolu Jet tecrübesini yaşamaya başlayabilir ve bu üstün deneyimi sevdikleriniz ile paylaşarak memnuniyetinizi arttırabilirsiniz. Başarılı firma, daha uzun yıllar boyunca milyonlarca ziyaretçisinin uçmamış yeri kalmaması için sektördeki başarılı hamlelerini sürdürmeye devam edecek gibi görünüyor.

1 yorum:

  1. Uçak bileti almak için bir dizi işlem gerçekleştirmeniz gerekir. Bu işlemleri gerçekleştirirken de oldukça geniş zamanlara ihtiyacınız olması gerekebilir. Özellikle seyahat planlamaları yaparken konaklama tarihleri ile uçak seferi tarihlerinin iyi ayarlanması gerekir. Bu tip durumlarda kendiniz uzun süreler bu konuda araştırma yapmak yerine hizmet alabileceğiniz AnadoluJet telefon numarası ile irtibata geçerek resmi olarak uçak bileti işlemlerinizin yürütülmesini sağlarsınız. AnadoluJet İletişim

    YanıtlaSil