16 Kasım 2015 Pazartesi

BORAJET


BORAJET


 
Borajet, 2008 yılında Amerika’da yaşamakta olan Türk girişimci Dr. Yalçın Ayaslı tarafından kurulmuştur. İstanbul merkezli olan Borajet, günümüzde dünyanın pek çok ülkesinde önemli benzerleri olan, 2010 yılında T.C. Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından sertifikalandırılmış, Türkiye’de dolmuş uçak taşımacılığı yapan ilk havayolu firmasıdır. Yüz ölçümü ve kapasite bakımından daha küçük olan havaalanlarından büyük havaalanlarına gövde yapısı küçük uçaklar ile uçuşlar düzenlemektedir. Yenilenen filosu ile yüksek konfor ve teknolojik olarak donatılmış bir uçuş imkanı sağlamaktadır. 
borajet
Borajet farklı uçuş destinasyonları ve oldukça cazip uçak bileti kampanyaları ile yolcular arasında popüler olmaya elverişlidir. Borajet uçak bileti için hemen web sitemize girebilir, sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz.

Borajet Uçakları

Öncelikli çalışma politikasına yolcu güvenliği ve memnuniyetini yerleştiren firma, yeni nesil havacılık ilkesinin Türkiye'deki temsilcisi olarak bilinmektedir. Dünyada 45 ülkede 65 havayolunun kullandığı, ileri teknolojiyle üretilmiş ve son derece güvenilir olan EMBRAER E-190 tipi uçaklara sahip olan Borajet , Brojet Private adı altında daha lüks uçuşlara da olanak sağlıyor.  Borajet uçakları arasında 5 adet ATR 72-500 tipi uçak ve Global Express XRS uçakları vardır.
Borajet, sabah uçuşlarında taze sıkılmış meyve suyu ve sıcak sandviç, diğer uçuşlarda ise etli ya da tavuklu wrap ve içecek servislerini de ücretsiz olarak misafirlerine sunuyor.
Borajet Havayolları, deneyimli kadrosunun özenli hizmeti, ikili deri koltuk düzeni, geniş koltuk araları gibi yolculara ayrılmış alanın rahatlığı ile misafirlerini özel uçak konforunda seyahat ettiriyor.
Borajet, maksimum 14 kişilik yolcu kapasiteli özel jet uçuşlarında, kabin içinde deniz seviyesi oksijen akımı sağlanmakta ve yolcuların uzun uçuşlarda yorgunluk hissini en aza indirmektedir.

 Borajet check in

borajet check inMisafirlerimiz bütçelerine en uygun Borajet uçak biletini satın aldıktan sonra check-in ve bagaj işlemlerini tamamlamak üzere uçuşlar ile ilgili özel durumları da göz önünde bulundurarak uçak kalkış saatinden en az 2 saat önce havalimanında hazır bulunmalıdır. Borajet check in işlemleri yapılırken iç hat seferlerinde uçuş saatine en geç 30 dakika kala işlemlerin tamamlanmaması durumunda yolcu bilet ve uçuş üzerindeki tüm haklarını kaybeder. Dış hat seferlerinde ise Borajet check in işlemlerinin uçağın kalkış saatine en geç 45 dakika kala tamamlanmaması durumunda yolcu bilet ve uçuş üzerindeki tüm haklarını kaybeder.

Almış olduğunuz Borajet uçak bileti için dilerseniz online check-in de yapabilirsiniz. Online check-in işlemi uçuştan 24 saat öncesinde başlayıp son 2 saat kala sona erer.
Sizde en uygun Borajet uçak bileti için hemen web sitemize girebilir, size en uygun zaman ve fiyatta olan seferleri görebilirsiniz. Aynı zamanda Biletmen size satın alma esnasında taksit imkanları da sunuyor. Almak istediğiniz bileti dilerseniz rezerve edebilir, dilerseniz de müşteri hizmetlerimizi arayarak size uygun Borajet bileti için bilgi alabilirsiniz. 

Borajet Müşteri Hizmetleri


Sitemiz aracılığı ile Borajet uçak bileti için en uygun fiyat seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Kaliteli ve hesaplı bir uçuş için Borajet  Havayollarını tercih edebilirsiniz. Hem zamandan tasarruf edeceğiniz hem de bütçenizi zorlamayacak yolculuklar için web sayfamızdan online olarak bilet seçeneklerini inceleyebilir ve güvenle satın alabilirsiniz.
borajet müşteri hizmetleri
 Dilerseniz almak istediğiniz bileti önce rezerve edebilir, Borajet iletişim bilgilerini web sitemizden bulabilirsiniz. Borajet telefon bilgilendirmesi için 0262 324 2 324 numaralı çağrı merkezimizden yardım alabilirsiniz. Bu sayede size en uygun                                       Borajet  uçak biletini bulabilir, sitemizin size sunduğu kredi kartına taksit imkanlarından faydalanabilirsiniz.  Borajet hizmetlerinden, sitemizden, çağrı merkezimizden ya da Borajet acenta hizmeti veren şubelerimizden aldığınız biletler sayesinde bambaşka ülkelerin turistik bölgelerine ulaşabilir, yeni kültürlerle tanışabilirsinizBorajet uçak biletleri için Biletmen her zaman yanınızda!
Borajet Seferleri

Size özel fiyatlar ile bütçenize en uygun Borajet uçak bileti web sitemizde hizmetinizde.  Gerek iş seyahatleriniz gerekse tatil ve gezi  planlarınız için siz değerli misafirlerimiz, en kolay şekilde web sitemiz ve çağrı merkezimiz aracılığıyla Borajet bilet sahibi olabilecek ve Borajet ayrıcalıklarıyla keyifli uçuşlar yapabileceksiniz.  Borajet havayolu firmasının uçuş esnasında tüm yolcularına ücretsiz yiyecek içecek servisi ile de uçuşunuz keyifli hale gelecektir. Özel araçlar ile gittiğiniz uzun seyahatler size hem yorgunluk verecek hem de bütçe kullanımını zora sokacaktır. Buna engel olmak için sizde hemen web sitemizden Borajet seferlerini inceleyebilir, yurt içi ve yurt dışı tüm seyahatlerinizi en uygun bütçeyle sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. Borajet Havayolları, deneyimli kadrosunun müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak verdiği hizmetleri, uçaklardaki koltuk düzenlerinin genişliği, rahatlığı ve kalitesi, yolcuların son derece konforlu bir şekilde ulaşım hizmeti almalarını sağladığı için yakın zaman içerisinde Türkiye'nin en kaliteli havayolu firmalarından biri olacağını göstermektedir. Borajet firmasının düzenlemiş olduğu bazı seferler aşağıdaki gibidir.
Borajet Mersin Seferleri
Borajet İstanbul Seferleri
Borajet Adana Seferleri
Borajet Çanakkale Seferleri
Borajet Balıkesir Seferleri
borajet seferleri 

6 Kasım 2015 Cuma

Kıbrıs Gezilecek Yerler

KIBRIS GEZİLECEK YERLER



Türkiye’nin hemen yanıbaşındaki bir tatil cenneti olan Kıbrıs’ta, güzel bir haftasonu geçirebilir ya da uzun bir tatil planıyla adanın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.
Akdeniz’in masmavi suları ile çevrilmiş olan adaya sahip olduğu ılıman iklimi sayesinde bir tarih aralığı beklemeden dilediğiniz zaman gidebilir ve turistik gezilerinizi keyifle yapabilirsiniz. Nisan ayından itibaren açılan deniz sezonunun yanı sıra 4 mevsim ve yılın her günü devam eden eğlence dolu dünyasına da dilediğiniz gibi katılabilirsiniz. Kıbrıs gezilecek yerler itibariyle bir çok ünlü ismin  izlerini taşıyan eserlere de sahiptir. Akdeniz mimarisinin en önemli örneklerini barındıran Kıbrıs tarih severlere görsel bir şölen sunmaktadır. Kıbrıs gezilecek yerler açısından incelendiğinde tarihi ve turistik bir çok noktanın arasındaki mesafenin kısa olduğu görülmektedir. Özellikle Lefkoşa’da neredeyse hepsi şehir merkezindedir.

Girne

girne kalesiKıbrıs gezilecek yerler sıralaması yapıldığında en başa Girne gelmelidir. Kıbrıs’ın incisi ve gözbebeği olan Girne, adanın en güzide tatil beldesidir. Kentin en ilginç tarihi eserlerinden biri Girne Kalesi’dir. 7. Yüzyılda Arap akınlarına karşı kentin güvenliği için yapılmıştır. Tarihte savunma amaçlı kullanılan Girne Kalesi günümüzde müze olarak kullanılmaktadır. Müzenin içinde St. George Kilisesi, Kırnı Mezar Canlandırmaları, Batık Gemi Müzesi ve Luzinyan Kalesi bulunmaktadır. Kıbrıs gezilecek yerler listenize Girne Yat Limanı ile devam edebilirsiniz. Liman gece hayatı açısından casino, restoran ve barlarıyla Girne’nin başlıca eğlence bölgelerinden biridir. Kıbrıs gezilecek yerler  içerisinde Girne’de mutlaka görülmesi gereken bir başka yer ise, limana araba ile yaklaşık 10 dakika uzaklıkta olan Bellapais Manastırı ve Beyaz Giymiş Meryem Ana Kilisesi’dir (Ayia Asproforesha Kilisesi). Bellapais Manastırı gotik sanatın Yakın Doğu’daki en güzel örneği olarak bilinmektedir.

Lefkoşa Hanları

Lefkoşa

Kıbrıs’ta gezilecek yerler listenizin sonraki durağı Lefkoşa olabilir. Lefkoşa, KKTC’nin başkenti olması ile birlikte adanın en kalabalık kenti ve en önemli kültür, sanayi ve ulaşım merkezidir. Lefkoşa şehri kentleşme açısından ikiye ayrılır. Bunlar eski Lefkoşa (surların içindeki bölge) ve yeni Lefkoşa’dır (surların dışı). Eski Lefkoşa’da yollar dardır ve çıkmaz sokaklar mevcuttur. Yeni Lefkoşa’daysa, daha geniş bir alanda dikey ve yatay gelişme daha fazladır. Ayrıca Kıbrıs haritası incelendiğinde Lefkoşa dünyada bölünmüş tek başkent olarak görülür.  Kent, Yeşil Hat olarak adlandırılan bir sınırla ikiye bölünmüştür ve kuzeyinde Türkler güneyinde ise Rumlar yaşamaktadır. Kıbrıs gezilecek yerler turunuzda çarşıya gittiğiniz zaman bu yeşil hattı da görebilirsiniz.
Kıbrıs gezilecek yerler listesinin Lefkoşa bölümünde Barbarlık Müzesi, Bedesten, Haydar Paşa Camii, Selimiye Camii, Etnoğrafya Müzesi, Büyük Han, Kumarcılar Hanı, Büyük Hamam, Derviş Paşa Konağı yer almaktadır.  Bedesten 12. Yüzyılda Bizans Kilisesi olarak yapılmıştır. Yanyana iki kiliseden oluşan yapı içerisindeki bir odada, Ömeriye Camisinden getirilen Orta Çağa ait mezar taşları ile Osmanlı devrine ait ahşap bir tavan teşhir edilmektedir. Büyük Han  Kıbrıs’ın en büyük hanlarından biridir. Hanın ortasında bir avlu, avlunun ortasında ise bir mescid ile abdest alanlar için bir çeşme mevcuttur. Birleşik Krallık hakimiyetinde ilk olarak hapishane, daha sonra ise fakirler için barınak olarak kullanılmıştır. Şimdilerde pek çok dükkanın ve galerinin bulunduğu bir sanat merkezi halini almıştır. Tabiki Kıbrıs gezilecek yerler sadece Girne ve Lefkoşa ile sınırlı değildir.

Gazi Mağosa

Kıbrıs gezilecek yerler açısından zengin bir ülkedir. Gazi Mağosa da aynen Lefkoşa ve Girne gibi ünlü tarihi yapıların olduğu kentlerden birisidir. Gezilebilecek oldukça fazla sayıda turistik ve tarihi yer mevcuttur. Bunlardan Bazıları Lala Mustafa Paşa Camii, Salamis Harabeleri, Canbulat Müzesi, Sinan Paşa Camii ve Namık Kemal Hapishanesidir.  Salamis Şehri M.Ö. 11. Yüzyıla kadar giden bir antik şehirdir.  Burada Salamis Otel’de kalabilirsiniz. Tesis eski ama Kıbrıs Otelleri içinde en büyük olan otellerden biridir.
Gazi Mağosa’daki bir başka Kıbrıs gezilecek yerler noktası sayılabilecek tarihi mekan Apostolos Adreas Manastırı’dır.

Salamis Harabeleri

Lefke

Kıbrıs gezilecek yerler turunuza Güzelyurt ilçesine bağlı Lefke kasabasıyla devam edebilirsiniz.  Gemi Konağı’da dahil olmak üzere bir çok tarihi binaya rastlayabileceğiniz semtin sarı taştan yapılma büyük konakları görülmeye değerdir.
Kıbrıs gezilecek yerler bakımından bir tarihi eserler ülkesidir ve Lefke’de bu tarihi eserlerin barındırıldığı güzide kasabalardan biridir. Lefke’deki Kıbrıs gezilecek yerler listenize Cengiz Topel adına yapılmış olan anıtı da ekleyebilirsiniz. Boğaz Şehitliği, Soli Harabeleri de Kıbrıs gezilecek yerler arasındadır.
Türkiye’ye yakınlığıyla ve Türk vatandaşlarına vizesiz giriş imkanı sağlamasıyla Kıbrıs gezilecek yerler açısından turistik anlamda misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaktadır. Sizde Kıbrıs gezilecek yerler turuna katılıp bu cennet adayı gezip görmek isterseniz sitemizden en uygun Kıbrıs uçak bileti fiyatlarını görebilir, sizin için en uygun zamana uçak biletinizi alabilirsiniz.

2 Kasım 2015 Pazartesi

Kıbrıs Uçak Bileti

KIBRIS UÇAK BİLETİ 

     Dört tarafı sularla çevrilmiş, size bir Avrupa şehrinin kapılarını aralayan Kıbrıs, hem konumu hem de doğal güzellikleri itibariyle tarihi boyunca sık sık işgal altında kalmış bir adadır. Bu dönemlerde her ne kadar doğal zenginliklerine zarar verilmek istenilse de tarihi kesitlerinden hiçbir şey kaybetmemiştir.  Varolan zenginlikleri araştırmak için yapılan kazı çalışmalarında adanın tarihi M.Ö. 7000li yıllara dayanmıştır. Geçmişi bu kadar  eski olan ve bünyesinde bir çok kültürü bulunduran adayı görmek ve keyifle gezmek isterseniz Kıbrıs uçak bileti için web sitemiz üzerinden Thy , Pegasus , anadolu jet ve onur air havayollarının uçak bileti seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

kıbrıs uçak bileti
Kıbrıs’ın en büyük gelir kaynaklarından olan turizmin, adanın kuzeyinde büyük bir yeri vardır.Sahip olduğu Akdeniz iklimi tüm yıl boyunca ağırladığı konuklarına tatil imkanı sunuyor. Özellikle başkent olan Lefkoşa’da ılıman bir ilkim hakimdir. Lefkoşa yakınlarında denize girmek isterseniz Girne’ye ya da Magosa’ya gidebilirsiniz. Lefkoşa’ya sadece 23 km uzaklıkta olan Ercan Havalimanı için internet sitemizden en uygun kıbrıs uçak bileti alabilirsiniz.Eğer Kıbrıs uçak bileti için fiyat araştırması yapmak istersenizde tüm havayolu seçenekleri misafirlerimize sunulmuştur.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa, Kıbrıs haritası üzerinde gözüktüğü üzere Rum ve Türk kesimlerini ikiye ayırmaktadır. Dünyada bölünmüş tek başkenttir. Barbarlık Müzesi, Selimiye Camii, Büyük Han, Derviş Paşa Konağı mutlaka gezilip görülmesi gereken yerlerdendir. Hem deniz hem de tarihi bir gezi amacıyla Kıbrıs’a gitmek isterseniz hiç vakit kaybetmeden Kıbrıs uçak bileti için sitemizden birçok havayolu firmasının seferlerini görebilir ve size en uygun olan Kıbrıs uçak biletini alabilirsiniz.

Trafiğin soldan aktığı caddelerde toplu taşıma çok yaygın olmasa da taksi kullanımı oldukça ucuzdur. En ilgi gören plajlara sahip Karpaz  yarımadasının zengin bitki örtüsü konuklarını ifade edilemez bir  rekreasyon alanına çeker. Burada bir çok otel ve sahildeki bungalov evlerinde kalmanız mümkün olacaktır. Eğer sizde bu güzelliklerden faydalanmak istiyorsanız hemen Kıbrıs uçak bileti için sitemizden en uygun seferleri görebilir ve en ucuz kıbrıs uçak bileti seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.İstersenizKıbrıs uçak bileti için taksit imkanıda bulunmaktadır.Ayrıca sitemizdeki çağrı merkezi telefon numaralarımızdanda Kıbrıs uçak bileti alınabilmektedir.kıbrıs uçak bileti