24 Ekim 2014 Cuma

THY



  • THY Hakkında

    Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı ya da kısaca THY, Türkiye'nin ulusal havayolu şirketi yani bayrak taşıyıcısıdır. Milli savunma bakanlığına bağlı ‘Hava Yolları Devlet İşletmesi’ olarak 1933 yılında kurulmuştur. Merkezi Atatürk Havalimanı’ndadır. THY bir Star Alliance (SA) üyesidir. THY Avrupa'nın En Hızlı Büyüyen Havayolu şirketi seçilmiştir. Aynı zamanda 2009 yılı verilerine göre de Avrupa genelinde 7. Büyük, Bayrak taşıyıcı havayollarında ise 4. Büyük şirketidir.
  • THY Uçak Seferleri

    THY uçak bilet fiyatlarını indirken yurtiçi ve yurtdışı uçuş seferlerini sürekli arttırmaktadır. 2003 yılında 104 olan uçulan nokta sayısını bugün 119 dış, 37 iç hat olmak üzere 156'ya çıkarmıştır. 2006 yılında 24 dış hat noktasını bir yıl içerisinde hizmete açan THY, 2009 yılında, 10 yeni dış hattı uçuş portföyüne katmıştır.
    Biletmen.com uçak bileti modülü ile online olarak yurtiçi ve yurtdışı seferler için THY uçak biletlerinizi satın alabilir, rezervasyon yaptırabilir, uçuş tarifesini inceleyebilir, kalkış-varış bilgilerini okuyabilirsiniz.
  • THY İç Hatlar

    İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere yurt içinde pek çok il arasında THY iç hat seferleri bulunmaktadır. Bütçenize en uygun THY iç hat uçuş bileti rezerve etmek ya da satın almak için tıklayın:THY ucuz bilet
  • THY Dış Hatlar

    THY dış hat seferleri ve uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu, Kuzey Afrika, Güney Afrika , Kuzey ve Güney Amerika'ya kadar uzanmaktadır. Dünya genelinde pek çok destinasyona THY konforu, kalitesi ve güvencesiyle uçabilirsiniz. THY dış hat uçak bileti rezerve etmek ya da satın almak için tıklayın:THY ucuz bilet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder