24 Ekim 2014 Cuma

Anadolu Jet

  • AnadoluJet Hakkında

    Anadolu Jet, 23 Nisan 2008 tarihinde geniş halk kitlelerinin ulaşım hizmetinden yararlanmaları amacıyla Türk Hava Yolları'nın yeni bir iş modeli ile yapılandırdığı farklı bir ticari markası olarak kurulmuştur. Maliyet avantajlarının bilet ücretlerine yansıtılmasıyla uçakla seyahat daha cazip hale getirilmiştir. Ankara hatlarında yolcu sayısı %65 artmış, doluluk oranları %85 seviyelerine gelmiştir. 5 uçakla başlanılan operasyon ilk yılında 8 uçaklık bir filoya ulaşmıştır ve her yıl büyüme devam etmektedir.
    Türkiye gibi yüz ölçümü geniş ülkelerde kara ve demiryolu ile yapılan seyahatlerin süreleri oldukça uzun olmaktadır. Anadolu Jet, Anadolu halkının şehirler arası seyahatlerini daha yoğun olarak havayolu ile gerçekleştirme imkânı sağlamayı ve böylece seyahat edecek yolculara büyük bir zaman tasarrufu sağlamayı amaçlamaktadır. Ankara merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren şirket böylece bir yandan yerli turizme, diğer yandan da Anadolu genelindeki ticari ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmaktadır.
  • Anadolu Jet Seferleri

    AnadoluJet, başkent merkezli olmak üzere, Ankara'dan 38 kente sefer düzenlemektedir. THY, yeni markanın tüm eksikliklerini gidererek hazır hale gelmesi amacıyla ilk etapta iç hat uçuşlarına ağırlık vermektedir.
    Anadolu Jet, Suriye’nin en büyük şehrine başkent Şam’a Ankara’dan direk uçuşlarına 4 Mart 2010 tarihinde başladı. Anadolu Jet, Kıbrıs’dan sonra ikinci dış hat noktasını açıp Ankara merkezli uçuşlarıyla Türkiye sınırlarının ötesine açılmaya karar verdi. Anadolu Jet 2. yılında dış hat seferlerine Amsterdam, Brüksel, Düsseldorf, Frankfurt, Kopenhag, Köln, Stockholm, Tahran ve Viyana kentlerini de ekledi.
  • Anadolu Jet Bilet Fiyatları

    Biletmen.com uçak bileti modülü ile online olarak yurtiçi ve yurtdışı seferler için uçuş tarifesini görebilir, kalkış-varış bilgilerini okuyabilirsiniz. Anadolu Jet bilet fiyatlarını inceleyerek size en uygun ve en ucuz uçak bileti için rezervasyon yaptırabilir ve uçak bileti satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder