28 Ekim 2014 Salı



Online Otobüs Bileti Alma

Otobüs biletinizi tüm firmaları, seferleri ve fiyatları karşılaştırarak, ucuza satın almak için yukarıdaki Ara butonuna tıklamanız yeter!

oBilet.com ve oBilet Android ve iOS mobil uygulamalarından otobüs bileti almayı özetleyen oBilet tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bilet aramak artık hiç de zor değil, tek yapmanız gereken www.obilet.com internet adresine girerek bulunduğunuz noktadan seyahat etmek istediğiniz noktaya tarihle birlikte girerek ara butonuna tıklamanız. Böylece oBilet sistemi karşınıza istediğiniz güzergahta hizmet veren tüm otobüs firmalarını listeleyecektir. Böylece siz de arzu ettiğiniz otobüs firmasını hiçbir ek ücret ödemeden seçebileceksiniz.
İnternette otobüs firmalarının sitelerinde kayıp mı oluyorsunuz, artık oBilet size yardımcı olmak için burada. Tüm bilet fiyatları otobüs seyahat biletücretlerini kıyaslayabileceğiniz bir otobüs bileti satış platformu var artık. Bu sistemde tüm firmaları birbirleriyle karşılaştırabilir, boş olan koltukları kıyaslayabilir böylece size en çok uyan firma seferi ile seyahat edebilirsiniz.
En ucuz otobüs biletinin adresi artık tek bir internet sitesi, www.obilet.com Bu sistemi ziyaret edip aklınızdaki en ucuz otobüs biletini satın almanız mümkün. Eskiden olduğu gibi onlarca otobüs firmasının internet sitesine tek tek girip uygun fiyatlı otobüs bileti arama devri bitti, bu problemi oBiletçözdü. En ucuz otobüs bileti deyince akla gelen ilk çözüm olmayı hedefleyen bu platformda dilediğiniz firmanın istediğiniz seferine en ucuz otobüs bileti satın alabilirsiniz.

Sistemimizde bulunan firmalardan bazıları:


Otobüs Firmaları
Otobüs bilet online satış sistemi ile şubelere otogarlara gitmeye artık gerek kalmadı. Evinizde, iş yerinizde cep telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan tek bir ‘tık’ ile otobüs bileti alabileceğiniz satış platformu oBilet sizin için bu hizmeti geliştirdi. Burada Türkiye’nin en seçkin otobüs firmaları hepsi tek bir internet sitesi çatısı altında toplandı.
Bilet satışının yanı sıra yakında devreye sokacağımız bilet rezervasyon sistemi ile arzu ettiğiniz takdirde sistemimiz üzerinden rezervasyon da yapabilecek olduğunuz bu internet sitesinde, her şey çok kolay. Karışık, bilmediğiniz veya farklı farklı sistemlere sahip otobüs firmalarının internet sitelerine alışmanıza gerek yok; çünkü biz siz değerli yolcularımız için tüm otobüs firmalarını burada topladık.
Ekonomik bilet fiyatları ile hem en kaliteli firmaları hem de bütçenize en uygun otobüs firmalarının hepsini birlikte burada bulabilirsiniz. Yolcusuna geniş bir seçim alternatifi sunmayı amaçlayan oBilet sisteminde, Türkiye’nin en büyük otobüs firmalarını bulabileceğiniz gibi aynı zamanda bölgesel ama bulunduğu bölgede lider otobüs firmalarını da görme imkanınız var.
En ucuz bilet fiyatlarının tartışılmaz adresinde artık bir aradayız. Karayolu yolcu taşımacılığını kolaylaştırmayı amaçlayan sistemimiz, bu sebepten ötürü otobüs bilet fiyatlarının üzerine hiçbir ek ücret eklememektedir. Basit arayüzü ile de yolcusuna pratik bir şekilde bilet alabilmesini sağlamaya çalışan platformumuzda onlarca otobüs firmasını tek bir sorguda kıyaslayabilirsiniz.
Bundan böyle internette farklı farklı adreslerde, arama motorlarında en uygun otobüs bileti aramanıza gerek yok; çünkü biz size en uygun bilet fiyatlarını sizin için bularak listeliyoruz. Yolcusunun hem zamanını hem bütçesini düşünen bilet satış platformumuzu her kullandığınızda bilet fiyatı üzerinden parapuan biriktirirsiniz. Daha sonrasında bu parapuanlar ile ücretsiz bilet alarak bedava seyahat etme imkanına sahip olabilirsiniz.
Enucuz otobüs bileti denildiğinde ilk düşüncenin oBilet olmasını amaçlayan bu sistemde tüm büyük ve kaliteli otobüs firmalarının bütün seferlerini görebileceğiniz gibi aynı zamanda bu otobüs firmalarının enucuz biletlerini de burada bulabilir ve doğrudan internet sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz. Aradığınız o bileti bulmak artık o kadar da zor değil.
Otobüs sektörüne yenilkler getirmeyi amaçlayak sektöre girmiş olan oBilet’te gidiş dönüş otobüs bileti almanız mümkün. Artık gidiş için ayrı, dönüş için ayrı bilet alma devri geride kaldı. Eskiden gidiş bileti için bir defa yolcu bilgilerini ardından kredi kartı bilgilerini girip biletinizi aldıktan sonra bir de aynı işlemi dönüş bileti için gerçekleştirmek zorundaydık ama artık oBilet var.
Tüm otobüs bilet kampanyalarını da sisteminde bulundurmayı hedefleyen otobüs bilet satış sitemizde bütün firmaların kampanyalarını görüntüleyebilecek ve böylece kafa karıştıran bu bilet alma işleminiz kolaylaşmış olacak. Burada tüm otobüs firmalarını tek bir seferde görüntüleyerek istediğiniz firmanın dilediğiniz seferine otobüs bileti satın alabilirsiniz.
Bundan 10 yıl önce neredeyse yüzde sıfıra yakın olan internet üzerinden otobüs bileti satışı bugün 2012 yılında yaklaşık yüzde onbir civarındadır. Her geçen zaman bu oran artarak büyümektedir. Otobüs bileti aramak belki eskiden çok zorken artık bu iş çok kolay bir hal aldı. İnternet üzerinden tüm otobüs firmalarına ulaşabilmeniz mümkün bir durumda.
Otobüs bileti bulduğunuzda bile satın alma zorluğu, bugün Türkiye’de gelişen eticaret sektörü ile birlikte daha da kolay bir hal aldı. Sistemimizdeki SSL ve 3D Secure ödeme sistemi sayesinde güvenilir bir şekilde otobüs biletinizi alabilir ve kolay bir şekilde seyahat edebilirsiniz. Var olan en büyük güvenlik sertifikası olan “Green Extension Bar” ile korunmaktadır.
En lüksünden en uygun fiyatlısına, en pahalısından en ucuzuna tüm otobüs biletleri fiyatlarını gösteren sistemimizden zamanınıza ve cüzdanınıza en uygun otobüs biletini seçebilirsiniz. Aktarmalı seyahat ederken bile dilediğiniz otobüs firmasını seçmeyi size bırakan internet sitemizde, en uygun fiyata seyahat etme şansını yakalayabilirsiniz. Bütün firmaların otobüs biletleri artık bu internet adresinde.
Her gün Türkiye’de her noktadan diğer bütün noktalara pek çok otobüs seferleri bulunuyor. Bunların hepsini eskiden tek bir noktadan bulamazken, şimdi ise bir site üzerinden ulaşabilmeniz mümkün. Başta Metro TurizmPamukkaleUlusoyVaran olmak üzere daha onlarca otobüs firmasını sisteminde bulunduran oBilet’ten otobüs bileti almak artık hem kolay hem de güvenli.
Turizm firmalarının her gün bir yenisi kapanırken her gün bir yenisi açılıyor. Ne kadar çok kaliteli hizmet veren otobüs firması, zamanında silinip gitmiştir. Tüm otobüs firmalarına eşit ölçüde davranan oBilet sistemindeki ister ulusal otobüs firmalarından dilerseniz de bölgesel ve daha uygun fiyatlı otobüs firmalarından bilet satın alabilirsiniz.
Tüm otobüs firmalarını oBilet’te bulabilmeniz için çalışıyoruz. Türkiye’nin her yerinde hizmet veren otobüs firmalarını ister ülke çapında ister bulunduğu civar bölgelere hizmet veren otobüs firmalarının hepsini oBilet sisteminde toplamaya çalışarak bu siteyi bir seyahat portalına çevirmeyi amaçlıyoruz. Sizleri tek tek otobüs firmalarının biletlerini aramak zorunda bırakmak yerine hepsini tek bir adreste listeliyoruz.
Yalnızca dev çapta ulusal otobüs firmaları değil; küçük fakat kaliteli otobüs firmalarını da bünyemize alıyoruz. Böylece yolcumuz ucuz bilet fiyatlarını bulabiliyor. Biz tüm otobüs firmalarını burada toplarken, yolcumuza dilediği firmanın istediği seferini seçme imkanını kendisine tanıyoruz. Bunun yanı sıra hangi firmadan bilet alırsa alsın kendisine oBilet Para hediye ediyoruz.
Ucuz biletin adresi oBilet’te var olan tüm seçeneklerinizi kullanıcı dostu arayüzü ve kullanışlı filtreleme sistemi ile görüntüleyebilir ve aklınızdan geçen sefere bilet alabilme şansına sahip olabilirsiniz. Tüm otobüs firmalarının hem 2+2 normal seferlerini hem de 2+1 tekli koltuklu seferlerini görüntüleyebilir; hatta yalnızca 2+1 sefer ile seyahat etmek istiyorsanız sadece onu aktif hale getirerek yalnızca 2+1 seferleri görebilirsiniz.
Ucuz bileti bulmak için geliştirdiğimiz bu online otobüs bileti sitesinde en iyi fiyatları görüntüleyebilirsiniz. Ödeme kısmında da hiçbir ek ücret ödemen istediğiniz firmadan otobüs bileti satın alabilirsiniz. Hatta gidişi başka bir otobüs firmasından dönüşü başka bir otobüs firmasından da gerçekleştirebilirsiniz.
Ucuz biletlerin hepsi oBilet’te bundan böyle, bulunduğunuz lokasyondan seyahat etmek istediğiniz lokasyona hizmet veren otobüs firmalarını görüntüleyip onların seferlerini fiyatlarına göre en ucuzdan en pahalıya doğru sıralayabilir böylece en uygun fiyatlı biletleri bulabilirsiniz. Kalkış saati parametremizi de kullanarak gün içindeki bütün seferleri değil; yalnızca seyahat etmek istediğimiz zaman aralığındaki seferleri listeleyebilirsiniz.
Ucuza bilet satın almak istediğinizde karşınızda bütün otobüs firmalarını listeleyen sistemi ile oBilet bulunmakta. Türkiye’nin en büyük otobüs bilet satış platformu hedefleyen oBilet internet sitesinde hemen hemen yirmialtı bin rotada onlarca otobüs firma seçeneği ile istediğiniz firmadan size en uygun otobüs biletini bulabilirsiniz. Her geçen gün sistemine yeni otobüs firmalarını ekleyen oBilet sistemi müşteri memnuniyetini birinci önceliği olarak görmekte ve bu bilinçle hizmet vermektedir.
Online bilet otobüs diye ararken kaybolduğunuzda, bayramlarda, asker uğurlamarında, yılbaşlarında veya yılın diğer yoğun zamanlarında boş koltuk bulmak için internetteki arama motorlarında online bilet otobüs için birçok yeri ziyaret ederken karşınıza çıkacak pratik çözüm yolu burada. Edirne’den Ardahan’a Türkiye’nin en büyük otobüs firmalarını tek bir çatı altında toplayan sitemizde online bilet otobüs arama sonuçlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.
Sloganı da online otobüs bileti olan internet sitemiz, Türkiye’nin en büyük otogarı olmayı amaçlamaktadır. Gelişen teknoloji ile yavaş yavaş tüm otobüs firmaları bilet satış sistemlerini internete taşımaya başladılar. Bunun sonucunda internette aradığımız online otobüs bileti kavramı bir taraftan kolaylaşırken diğer taraftan da onlarca internet sitesi ile zorlaştı. Ama artık bu derdin de bir çözümü var. Online otobüs bileti’nin bir numaralı adresi burası.
Otobüs bileti fiyatlarına bakmak, hepsini karşılaştırarak hem bütçenize hem zamanınıza en uygun, en kaliteli otobüs firmasının seferini seçmek istemez misiniz, o zaman doğru yerdesiniz. Çünkü burada otobüs bileti fiyatlarını tek bir buton ile en ucuzdan en pahalı doğru sıralayabilir, dilediğiniz firmaları filtreleyebilir, hatta yalnızca 2+1 tekli koltuklu rahat hatları da görebilirsiniz. Otobüs bileti fiyatlarını kolayca karşılaştırmak için tek bir tık yeterli.
Her otobüs firması yılın farklı zamanlarında çeşitli otobüs bileti kampanyaları yapmakta. Ve bunları kendi internet siteleri, şubelerindeki veya garajlarındaki reklamlar ile duyurmakta. Fakat her otobüs firmasına özel olan bu farklı otobüs bileti kampanyalarını bu sebepten dolayı eskiden kaçırabiliyorduk ama artık oBilet sayesinde tüm otobüs bileti kampanyalarına kolayca erişebilirsiniz.
Çoğu zaman aradığımız şey indirimli otobüs bileti oluyor. Seyahat etmek istediğimiz iki nokta arasında hizmet veren onlarca otobüs firmasını tek tek inceleyerek indirimli otobüs biletini bulmaya çalışıyoruz, halbuki sektörün tüm firmalarını bünyesinde toplayan sistemimiz sayesinde tüm otobüs firmalarının fiyatlarını inceleyebilir ve indirimli otobüs biletinizi bulabilirsiniz.
Özellikle kışın, otobüs sektöründe çeşitli kampanyalar yapılmakta. Her otobüs firması adeta birbiriyle yarışırcasına farklı farklı güzel kampanyalar yapmakta. Ama şimdiye kadar tüm kampanyalı otobüs biletlerini görebileceğiniz bir platform yoktu, artık oBilet bu duruma bir çözüm yolu buldu. İnternet sitemize tıklayarak tüm kampanyalı otobüs biletlerini görüntüleyebilir ve 3 adımda kolayca otobüs biletinizi satın alabilirsiniz.
Almış olduğunuz seyahat biletinin içinize sinmesi için önce birkaç farklı otobüs firmasını kıyaslayarak otobüs firmaları bilet fiyatlarını görmek istediğinizde hepsini tek bir sistemde inceleyebilirsiniz. Portföyüne ulusal otobüs firmaları gibi lider yerel otobüs firmaları da ekleyerek kullanıcısına çeşitli fiyat alternatifleri sunarak otobüs firmaları bilet fiyatlarını göstermeyi amaçlayan internet sitemizde arzu ettiğiniz firmadan otobüs bileti satın alabilirsiniz.
Belli dönemlerde dağıtılan gidiş-dönüş veya başka kampanyaların promosyon biletlerine bizim sistemimiz üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Kendini en uygun biletin, promosyon biletin adresi olmak için zorlayan ve bunun için dönem dönem belli başlı promosyonlar yapan oBilet sisteminde arzu ettiğiniz en ucuz otobüs biletini kolayca elde edebilirsiniz. Tek bir internet adresinde onlarca otobüs firmasının promosyon biletlerini bulmak artık çok kolay.
Otogarlarda gişe gişe dolaşmak, çığırtkanlardan bilet aramak, pazarlık etmek artık geride kaldı. Türkiye’nin en büyük otogarlarından birine ev sahipliği yapan İstanbul’da bile uygun fiyatlı bilet bulmak zor. Fakat ucuz bilet İstanbul sorgunuzu bizim internet sitemiz üzerinde yaparak istediğiniz bilete anında sahip olabilirsiniz. Ucuz bilet İstanbul aramanız sonucunda oBilet internet adresi üzerinden istediğiniz otobüs biletini satın alabilirsiniz.
3 adımda otobüs bileti almanın adresinde, Yolculuk Detayları sayfamızda seyahatinizi dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Dilerseniz, tekli koltukta, size sunulan özel kahvaltı seçeneği ve diğer birçok özellik ile adeta uçak konforunu yakalamışcasına seyahat edebilir veya ucuz otobüs bileti sorgusu yaparak yine kaliteli ama bütçe olarak da daha uygun fiyata seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ucuz otobüs bileti bulmak artık o kadar da zor değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder