22 Aralık 2014 Pazartesi

THY’ye iki katlı uçaklar geliyor

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu geniş gövdede agresif büyüme planladıklarını söyledi.


Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, geniş gövdede agresif büyüme planladıklarını söyleyerek, “Wide body denilen iki katlı geniş gövdeli uçak da almak istiyoruz. Tüm bunlar uzun menzil destinasyon sayımızın artacağı anlamına geliyor” dedi.
Bu uçakları 3. havalimanı ile birlikte bu uçakları devreye sokmak istediklerini belirten Topçu, “Ulaşım sektörü ekonominin ana dinamiklerinden biri.  Türk Hava Yolları da faaliyet gösterdiği bölgeleri birbirine bağlayarak, ticari ilişkileri ve turizmi destekleyerek, bu bölgelerde ekonomik gelişimin önünü açıyor” diye konuştu.

Uçak siparişleri
2015 ve ileriki yıllar için ciddi planları olduğunu kaydeden Topçu, “Airbus firmasından 2020 yılına kadar teslim alınmak üzere 117 adet dar gövde ve  20 adet geniş gövde siparişi verdik. Boeing firmasından da 20 geniş, 95 dar gövde olmak üzere toplam 115 uçak siparişimiz var” dedi. THY’nin 2014 yılını değerlendiren Topçu, 2015 hedeflerini Milliyet’ten Eylem Türk’e anlattı...

-2014; petrol fiyatlarında beklenmedik düşüşlerle, FED’in faizi ne zaman artıracağı tartışmalarıyla yani risk potansiyeli yüksek geçti. Bu ortamda THY nasıl bir yıl geçirdi?
-2014 bütçemize uyumlu bir başarı gösterdik. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışındaki rekabet alanımız genişledi. Buna istinaden yenilikleri kovalayan havayolu şirketi olduk. Artan yeni rekabet alanında, Yeni Türkiye’nin istikrarlı ekonomik yapısı sektörel olarak bizlere de yansıdı. Bu durum, ekonomi alanında büyüme kapasitemizin üzerine çıkmamıza vesile oldu. Yönetimde hızlı karar alarak 2014’ü yara almadan tamamlamış olacağız.

-Büyük havayolu olmak çok noktaya uçmakla tarif ediliyor. Şu an kaç ülke, kaç noktaya ulaştınız?
-Bugün Amerika, Uzak Doğu, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu bölgelerinde yer alan 108 ülkede toplam 264 noktaya uçuyoruz. 262 uçağımızla yılda 56 milyon yolcu taşıyarak 11 milyar doları aşkın gelir üreten bir büyüklüğe ulaştık. Söz konusu operasyonlarla Türk Hava Yolları, dünyanın en fazla ülkesine uçan, Avrupa’nın yolcu sayısı bakımından en büyük ikinci havayolu olmasının yanında dört yıldır Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi olma unvanını elinde bulunduruyor.

-2015 dünya ekonomisi açısından kolay bir yıl olmayacak. Yatırımlarınız devam edecek mi?
-2015 yılında marka yatırımlarımıza devam edeceğiz. Türk Hava Yolları’nın marka bilinirliğini arttırmak için çalışmalarımızı tüm uçuş yaptığımız noktalarda sürdüreceğiz. Filomuza katılacak yeni uçaklarımızla uçuş ağımızı daha da büyüteceğiz.

-Önümüzdeki süreçte personel politikanızı nasıl planlıyorsunuz?
-Filo büyüklüğü ve destinasyon sayımızdaki artış personel ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Bu konuda ciddi yatırımlar yapıyoruz. 2018’e kadar 1800 pilota ihtiyacımız var. THY olarak son 10 yılda 45 bin kişilik bir aileye ulaştık.

‘Çatışma ortamı havacılığı etkiledi’
-Türkiye zor bir coğrafyada. Etraftaki siyasi, askeri riskler uçuşları nasıl etkiledi?

-2014 havacılık sektörü olarak zor bir yıl oldu. Dünya’da yaşanan çeşitli sıkıntılar, Sivil Havacılık sektörüne 2014 yılında damga vurdu. Çatışma ortamları uçakların rotalarında çeşitli sapmalara neden oldu. Libya’da Bingazi, Misurata ve Tripoli; Irak’ta Musul; Suriye’de Halep ve Şam; son olarak da Ukrayna’da Simferepol ve Donetsk’teki çatışma ortamı nedeniyle 2014’teki bu çatışma ortamı sivil havacılığı kötü etkiledi.

‘Yatay uçuşa geçmiyoruz tırmanmamız devam edecek’
-Orta vadeli hedeflerinizi ve büyüme planlarınızı nasıl projelendirdiniz?

-2018’e kadar ciddi bir büyüme hedefliyoruz. Her yıl yüzde 15-20 büyüme planımız var. Hem kargoda hem yolcuda bu rakamları ileriye taşıyacağız. Yatay uçuşa geçmiyoruz, tırmanmamız devam edecek. Sağlam finansal temeller üzerinde karlı büyümeye devam ediyoruz. THY ülke ekonomisine ve ihracatına yaptığı katkının yanı sıra, ülke ilişkilerinin gelişiminde de bayrak taşıyıcı rol üstleniyor.

‘Kurlar bizi çok etkilemiyor’
-FED er ya da geç muhtemelen önümüzdeki yıl ortasında faizleri artıracak ve bunun kurlar üzerinde etkisi olacak. Siz kurların durumundan ne kadar etkileniyorsunuz?
-Kurlardaki değişim bizi daha çok iç piyasada etkiliyor. İç hatlarda maliyetlerimizi artırıyor. Ayrıca iç piyasadaki dış hat yolcu talebini daraltıyor. Öte yandan gelirimizin yüzde 80’inin dış hatlardan geldiğini düşünürsek kurların bizi çok etkilediğini söyleyemeyiz.

‘Bilet fiyatları ucuzlayabilir’
-Petrol fiyatlarında 60 doların bile altını gören fiyatlar  biletlere yansıyacak mı?

-Harcama kaleminde büyük bir paya sahip olan petrol fiyatlarının aşağı inmesi rekabet gücüne ve biletlere yansıyacak. Şu anda düşük sezonda olduğumuz için ağırlıklı olarak promosyonlu uçuşlar yapıyoruz. Yaz aylarına ise daha rekabetçi bir yapıyla girileceğini düşünüyorum. Bu şekilde devam ederse yaz sezonunda bilet fiyatları ucuzlayabilir.

‘Yeni yüzümüz Hollywood’dan çıkabilir’
-Önümüzdeki dönem yine ses getiren sponsorluklarınız olacak mı?

-Yeni sponsorluk görüşmelerimiz var. Ama henüz karar aşamasına geldiğimiz bir proje yok. Özellikle yeni bir yüz arayışımız var. Sadece spor dünyasından olsun istemiyoruz, yelpazeyi genişletmek istiyoruz. Mesela bir Hollywood yıldızıyla anlaşabiliriz. Bu konuda çok dikkatli ve seçici davranıyoruz.
kaynak :www.borsagündem.com

16 Aralık 2014 Salı

Vera Tmt Resort

Vera Tmt Resort
Bodrum içmeler mevkii yakınlarındaki tesisin havaalanına mesafesi 35 km, şehir merkezine ise 1 km uzaklıkta.Bodruma tatile gitmek isteyen herkeze önerim kendi arabanızla gitmeyin.Tatile kendi arabanızı kullanarak gideceğinizdeki çekec eğiniz işkence gerçekten muazzam.Muğla milas havalimanı Vera otele 35 km.Bu kadar işkence çekmek yerine uçak bileti satın alın ve rahat rahat tatilinizin tanıdı çıkarın üstelikbiletmen.com’da gidiş dönüş uçak biletlerinde uygun ve hesaplı fiyatlar var.Tarihleri belli olan tatiliniz için en akıllıca olanı gidiş dönüş uçak bileti almanız ve tatilinizin tadını çıkartmanız.Bunun yanında biletmen.com’dan taksitli bilet alabilirsiniz.Budabiletmen.com’un siz kullanıcılarına sundunğu bir avantajdır.Tesiste çamaşırhane,market,doktor,berber,mevcuttur.Odalarında ise split klima,küvet,saç,kurutma makinası,lcd TV,balkon,kasa,telefon,mini bar,banyoda telefon,kartlı kapı sistemi mevcuttur.Aktivite ve Eğlence olarak tesiste animasyon,dart,deniz bisikleti,masa tenisi,fitness,beach voleybol,aqua park,kum plaj,şezlong,dalış okulu,sörf,deniz bisikleti,yelkeni,kano katamaran,rüzgar sörfü,su kayağı,banana,paraşüt mevcuttur. Çocuklarınız için kids club,oyun parkı,çocuk bahçesi bebek bakıcısı mevcuttur.Plaj bölümünde Ahşap platform ve iskelede şezlong ve minder ücretsiz.Havuz tesiste 4 adet açık havuz,1 adet kapalı havuz mevcuttur.Ücretli hizmetler ise çamaşırhane,market,doktor,berber,deniz bisikleti,yelkenli,kano,katamaran,rüzgar sörfü,su kayağı,banana,paraşüt,masaj,bebek bakıcısı mevcuttur.

1 Aralık 2014 Pazartesi

Crystal Otelleri 100 acentenin katıldığı programda Alman devi ETİ'yi ağırladı.

Alman Tur Operatörü Express Travel International (ETI) 2015 Yaz Kataloğu tanıtımını bir gala gecesi ile Nirvana Lagoon Villas Suites& Spa'da gerçekleştirdi. Dünya genelinde en yüksek cirolu 100 acente yetkilisinin katılımı ile gerçekleşen programa Crystal Hotels ve Sun Express partnerlik yaptı.


ETI Satış ve Pazarlama Müdürü Guido Laukamp, tanıtım nedeniyle düzenlenen gala gecesinde yaptığı konuşmada, Türkiye pazarının iyi ürünlerle birlikte başarılı bir şekilde bünyelerinde büyümeye devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Laukamp, Türkiye'nin Mısır'dan sonra kendileri için en önemli ikinci pazar olduğunu belirtti, 2012'den beri 320 sayfalık kataloglarının 101 sayfasını Türkiye'ye ayırdıklarını söyledi. Yaz 2015 kataloğunu Kasım ayı başında çıkaran Alman Tur Operatörü ETI, Türkiye'nin yanı sıra Tunus, Fas, Yunanistan, Kıbrıs, Bulgaristan ve Hırvatistan'a da kataloğunda yer verdi.

"Daha çok kitleye ulaşılması açısından faydalı bir adım"

Crystal Hotels Avrupa Satış Müdürü Eyüp Kökçe de konuşmasında Express Travel International'in bu programına partner olmanın Türkiye'nin dünya üzerinde daha çok kitleye ulaşması ve tanıtılması açısından faydalı bir adım olduğunu dile getirdi. Eyüp Kökçe, ETI ile yaptıkları partnerliğin 2015'de daha çok turistin tatil için Türkiye'yi tercih ederek ülke turizmine katkı koyacağının altını çizdi. Program sırasında dünya geneli 100 acenta yetkilisine Crystal Hotels'i tanıtan bir sunum yapılırken, yeni gelişmeler olacağının sinyalini veren Avrupa Satış Müdürü Eyüp Kökçe şöyle konuştu;

"Crystal olarak sadece otelciliğe odaklanıyoruz"

"Crystal Hotels Grubu olarak 2 otel ile başladık ve şu anda 14 otele ulaştık. Nirvana ile üst segment otelimizi de açmış olduk. En çok sorulan soru 'Nasıl oldu da 7 senede bu kadar büyüdünüz?' oluyor. Biz sadece otelciliğe odaklanıyoruz. Orta vadede zincirimize ekleyeceğimiz yeni tesis ve projelerimiz ile büyümeyi hedefliyor, dünya üzerinde daha fazla kitlenin Türkiye'ye gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

2015 Yaz Kataloğu tanıtım programı sonunda ETI'nin Türkiye partneri Lucca Tour Temsilcisi Hakan Kocakaya ve Yasemin Akladious'a başarı plaketleri takdim edilerek teşekkür edildi. Gerçekleşen programda; katalog prezentasyonunun yanı sıra, ETI'nin 2015 stratejileri ile ilgili sunumu, otel ve bölgedeki partnerlerin, ülkenin ve ülkedeki yaşamın tanıtılması da yer aldı. Programın moderatörlüğünü ETI'nin sempatik katalog yüzü olan ikizler; Julia ve Nina Meise yaptı.

Kaynak www.turizmdebusabah.com


13 Kasım 2014 Perşembe

Türk Hava Yolları Havayolları Hakkında

Türk Hava Yolları 1933 yılında kurulan Türkiye’nin ilk hava yolları şirketi olarak dikkat çekmiştir. Kuruluşunda ilk adı Havayolları meydan işletme idaresi olan Türk hava yolları 1935 yılına kadar milli savunma bakanlığına bağlı kalmış ve sonra, bayındırlık bakanlığına devrolmuştur. İlk kurulduğunda 5 uçak ve 19 koltukla uçuş hayatına başlayan kurum, bugün itibari ile 263 adet uçağı ile dev bir dünya markasıdır. 243 noktaya yaptığı uçuşlar ile Türk Hava Yolları uçak bileti bulma konusunda dünyanın en yaygın ağına sahip havayolları şirketleri arasında adından söz ettirmektedir. 2013 yılında Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen Türk hava yolları, dünyanın da en iyi 9 firması arasında yer almaktadır. Türk hava yolları sayesinde Asya, Avrupa, orta doğu, kuzey Afrika, güney Afrika, kuzey ve güney Amerika seyahatleri yapılabilir adeta hava yolu ile dünya turu atabilirsiniz. Öyle ki Thy uçak bileti kullananlar 105 ülkeye seyahat gerçekleştirebilmektedir. Bu dünya turu değilse nedir?
Ülkemiz her gün gelişmekte ve büyümektedir, bu da tabi olarak iş hayatına da yansımakta, dünya ile entegre olan rekabete girebilen, uyum sağlayabilen, firmalar ayakta kalabilmektedir. Tüketicileri kendine bağlamanın bir yolu da kaliteli hizmet verebilmek ve bu kaliteli hizmeti aynı zamanda ucuza verebilmekten geçer. Yani hem kaliteli, hem ucuz olacaksın hem de piyasadaki rakiplerinle boy ölçüşebileceksin. İşte Türk hava yollarının bugün başardığı tam olarak budur. Thy ucuz bilet konusunda son yıllarda tüketicilerin lehine gelişme göstermiştir. Özellikle son dönemlerde hava yolu sektörünün desteklenmesi ve bunun sonucunda piyasaya başka hava yolu şirketlerinin de girmesi ile hava yolu ulaşımı artık sıradan vatandaşlar içinde lüks ulaşım olmaktan çıkmıştır. Önceki yıllarda uçağa binmek neredeyse sıradan bir vatandaş için hayal iken artık otobüs firmaları uçak biletlerinin ucuzluğundan şikayet eder hale gelmişlerdir. Çünkü havayolları firmaları fiyat konusunda otobüslerle adeta rekabet etmekte çok ucuza seferler düzenlemektedirler. Thy ucuz uçak bileti fiyatları sorgulaması yapılırsa en önlerde yer alacaktır.
Türk hava yolları büyüdükçe ses getirmiş ve dünyada daha fazla tanınmaya başlamıştır, bu da yanında ülke tanıtımını yapmak gibi başka sorumluluklarda yüklemiştir. İşini iyi yapmak en iyi tanıtımdır düşüncesi ile hareket eden Türk hava yolları çeşitli sponsorluk anlaşmaları ile spora da destek vererek, bu tanıtımı devam ettirmektedir. Bunlar arasında Barcelona, Manchester United, gibi dünyaca tanınan futbol takımlarının yanında ülkemizde de Milli takım, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon, Bursaspor’a destek olmuştur. Basketbola da destek olup sponsorluk yapan Türk hava yolları, Avrupa Basketbol ligine de Turkish Airlines Euroleague adını verdirerek katkı sağlamaya devam etmektedir.
Türk Hava Yollarının bu noktaya gelmesi tabi ki göğsümüzü kabartan bir olay ama bu duruma gelmek öyle hemen olacak bir olay değil bunun altında 80 senelik emek ve birikim olduğunu görmek gerekiyor. Bugün finansal sağlık ve büyüme hızı olarak dünya dördüncü olmuş bir marka oldu ise, karlılıkta dünyanın ilk altı devi arasına girmiş ise ekonomi sınıfı servisinde dünya lideri ise, bundan yalnızca yedi sene önce karı 500 bin iken bugün 30 milyon TL den bahsediliyorsa, pilot sayısı 640 tan 1950 ye çıkmışsa, kabin memuru yalnızca 1700 iken 4000 kişiye ulaşmış ise bunun altında azimli bir çalışma, kendine ve kurumlarına güven, asla yılmadan çalışarak değerlerine sahip çıkmak ve akıllı hamleler ile olduğu yeri yeterli görmeyerek sürekli bir gelişim arzusu duymak yatıyor. Bu çeşit kurumlarımızı kendi halinde yaşayıp giderken dünya devi yapanlara ne kadar teşekkür etsek azdır.

8 Kasım 2014 Cumartesi

Tema İstanbul güncel konut fiyatları!

Konutların alanlarının 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Tema İstanbul güncel konut fiyatları 288 bin TL'den başlayıp, 886 bin TL'ye kadar yükseliyor...

İstanbul Avrupa yakası Halkalı bölgesinde yaşama geçirilen  Tema  İstanbul    güncel konut fiyatları 288 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 

İçerisinde; Tema Plaza, Tema İstanbul Evleri, Tema Mall ve Tema World olarak adlandırılan 4 farklı bölümün yer aldığı Tema İstanbul, 1 milyon 550 bin metrekare alana sahip.

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortak projesi olarak inşa edilen Tema İstanbul güncel konut fiyatları 288 bin TL ile 886 bin TL arasında değişiyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Konut alanları için 333 bin metrekaresi ayrılan Halkalı Tema İstanbul'da 3 bin 610 adet daire yer alıyor. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Tema İstanbul güncel konut fiyatları!
68-72 metrekare 1+1'er 288 bin lira ile 314 bin lira arasında,
74-93 metrekare 1+1'ler 290 bin lira ile 396 bin lira arasında,
92-97 metrekare 2+1'ler 364 bin lira ile 452 bin lira arasında,
105-121 metrekare 2+1'ler 473 bin lira ile 521 bin lira arasında,
129 metrekare 2+1'ler 478  bin lira ile 589 bin lira arasında,
147-175 metrekare 3+1'ler 536 bin lira ile 786 bin lira arasında,
155 metrekare 3+1'ler 572 bin lira ile 645 bin lira arasında,
177 metrekarelik 4+1'ler  669 bin lira ile 738 bin lira arasında,
183 metrekare 4+1'ler 680 bin lira ile 832 bin lira arasında,
196-202 metrekare 4+1'ler 696 bin lira ile 886 bin lira arasında değişiyor.  

Tema İstanbul Küçükçekmece ev fiyatları!

Artaş-Öztaş-Mesa-Kantur ortak projesi olarak yaşama geçirilen Tema İstanbul Küçükçekmece ev fiyatları 288 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da yükseliyor...






Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Tema  İstanbul  Küçükçekmece ev fiyatları hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 

Tema İstanbul projesinin sosyal alanları arasında; spor alanları, fitness center, yüzme havuzu, tema park, otopark, güvenlik, sauna yer alıyor. Proje, 3 bin 610 adet daireden oluşuyor. 

Toplam 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde konumlananTema İstanbul Küçükçekmece ev fiyatları 288 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede satışlar devam ediyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu  Tema İstanbul  Halkalı, toplam 333 bin metrekare alana sahip.

Tema İstanbul Küçükçekmece ev fiyatları!
68-72 metrekare 1+1'er 288 bin TL ile 314 bin TL arasında,
74-93 metrekare 1+1'ler 290 bin TL ile 396 bin TL arasında,
92-97 metrekare 2+1'ler 364 bin TL ile 452 bin TL arasında,
105-121 metrekare 2+1'ler 473 bin TL ile 521 bin TL arasında,
129 metrekare 2+1'ler 478  bin TL ile 589 bin TL arasında,
147-175 metrekare 3+1'ler 536 bin  TL ile 786 bin TL arasında,
155 metrekare 3+1'ler 572 bin TL ile 645 bin TL arasında,
177 metrekarelik 4+1'ler  669 bin TL ile 738 bin TL arasında,
183 metrekare 4+1'ler 680 bin TL ile 832 bin TL arasında,
196-202 metrekare 4+1'ler 696 bin TL ile 886 bin TL arasında değişiyor.  

Tema İstanbul projesinde 288 bin liradan başlayan fiyatlar!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından inşa edilen Tema İstanbul projesinin teslimleri için 2015 yılının Temmuz ayı planlanıyor. Tema İstanbul'da fiyatlar 288 bin liradan başlangıç gösteriyor.



İstanbul Avrupa yakası Halkalı Atakent'te hayata geçirilen  Tema  İstanbul    projesinin konut alanı 333 bin metrekare olarak belirlendi. 

Artaş,Öztaş, Mesa ve Kantur iş birliği ile yükselen Tema İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Fiyatların 288 bin liradan başladığı projenin toplam arsa alanı ise 1 milyon 500 bin metrekare olarak belirlendi.

Tema İstanbul projesinde 3 bin 614 adet konut bulunuyor. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılıyor.

Tema İstanbul projesinin teslimleri için 2015 yılının Temmuz ayı öngörülüyor.

Tema İstanbul fiyat listesi!

68-72 metrekarelik 1+1 daireler 288 bin lira ile 314 bin lira arasında,
74-93 metrekarelik 1+1 daireler 290 bin lira ile 396 bin lira arasında,
92-97 metrekarelik 2+1 daireler 364 bin lira ile 452 bin lira arasında,
105-121 metrekarelik 2+1 daireler 473 bin lira ile 521 bin lira arasında
129 metrekarelik 2+1 dareler 478  bin lira ile 589 bin lira arasında,
147-175 metrekarelik 3+1 daireler 536 bin lira ile 786 bin lira arasında,
155 metrekarelik 3+1 daireler 572 bin lira ile 645 bin lira arasında,
177 metrekarelik 4+1 daireler 669 bin lira ile 738 bin lira arasında,
183 metrekarelik 4+1 daireler 680 bin lira ile 832 bin lira arasında,
196-202 metrekarelik 4+1 daireler 696 bin lira ile 886 bin lira arasında değişiyor. 

Tema istanbul fiyatları

İstanbul Avrupa yakası Halkalı Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul projesinin konut alanı 333 bin metrekare olarak belirlendi. 

Artaş,Öztaş, Mesa ve Kantur iş birliği ile yükselen Tema İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Fiyatların 288 bin liradan başladığı projenin toplam arsa alanı ise 1 milyon 500 bin metrekare olarak belirlendi.

Tema İstanbul projesinde 3 bin 614 adet konut bulunuyor. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılıyor.

Tema İstanbul projesinin teslimleri için 2015 yılının Temmuz ayı öngörülüyor.

Tema İstanbul fiyat listesi!

68-72 metrekarelik 1+1 daireler 288 bin lira ile 314 bin lira arasında,
74-93 metrekarelik 1+1 daireler 290 bin lira ile 396...

29 Ekim 2014 Çarşamba

ANTALYA OTOBÜS SEFERLERİ

ANTALYA OTOBÜS SEFERLERİ
Antalya Adana Otobüs Bileti
Antalya Adıyaman Otobüs Bileti
Antalya Afyon Otobüs Bileti
Antalya Ağrı Otobüs Bileti
Antalya Aksaray Otobüs Bileti
Antalya Amasya Otobüs Bileti
Antalya Ankara Otobüs Bileti
Antalya Ardahan Otobüs Bileti
Antalya Artvin Otobüs Bileti
Antalya Aydın Otobüs Bileti
Antalya Balıkesir Otobüs Bileti
Antalya Bartın Otobüs Bileti
Antalya Batman Otobüs Bileti
Antalya Bayburt Otobüs Bileti
Antalya Bilecik Otobüs Bileti
Antalya Bingöl Otobüs Bileti
Antalya Bitlis Otobüs Bileti
Antalya Bolu Otobüs Bileti
Antalya Burdur Otobüs Bileti
Antalya Bursa Otobüs Bileti
Antalya Çanakkale Otobüs Bileti
Antalya Çankırı Otobüs Bileti
Antalya Çorum Otobüs Bileti
Antalya Denizli Otobüs Bileti
Antalya Diyarbakır Otobüs Bileti
Antalya Düzce Otobüs Bileti
Antalya Edirne Otobüs Bileti
Antalya Elazığ Otobüs Bileti
Antalya Erzincan Otobüs Bileti
Antalya Erzurum Otobüs Bileti
Antalya Eskişehir Otobüs Bileti
Antalya Gaziantep Otobüs Bileti
Antalya Giresun Otobüs Bileti
Antalya Gümüşhane Otobüs Bileti
Antalya Hakkari Otobüs Bileti
Antalya Hatay Otobüs Bileti
Antalya Iğdır Otobüs Bileti
Antalya Isparta Otobüs Bileti
Antalya İstanbul Otobüs Bileti
Antalya İzmir Otobüs Bileti
Antalya Kahramanmaraş Otobüs Bileti
Antalya Karabük Otobüs Bileti
Antalya Karaman Otobüs Bileti
Antalya Kars Otobüs Bileti
Antalya Kastamonu Otobüs Bileti
Antalya Kayseri Otobüs Bileti
Antalya Kilis Otobüs Bileti
Antalya Kırıkkale Otobüs Bileti
Antalya Kırklareli Otobüs Bileti
Antalya Kırşehir Otobüs Bileti
Antalya Kocaeli Otobüs Bileti
Antalya Konya Otobüs Bileti
Antalya Kütahya Otobüs Bileti
Antalya Malatya Otobüs Bileti
Antalya Manisa Otobüs Bileti
Antalya Mardin Otobüs Bileti
Antalya Mersin Otobüs Bileti
Antalya Muğla Otobüs Bileti
Antalya Muş Otobüs Bileti
Antalya Nevşehir Otobüs Bileti
Antalya Niğde Otobüs Bileti
Antalya Ordu Otobüs Bileti
Antalya Osmaniye Otobüs Bileti
Antalya Rize Otobüs Bileti
Antalya Sakarya Otobüs Bileti
Antalya Samsun Otobüs Bileti
Antalya Siirt Otobüs Bileti
Antalya Sinop Otobüs Bileti
Antalya Sivas Otobüs Bileti
Antalya Şanlıurfa Otobüs Bileti
Antalya Şırnak Otobüs Bileti
Antalya Tekirdağ Otobüs Bileti
Antalya Tokat Otobüs Bileti
Antalya Trabzon Otobüs Bileti
Antalya Tunceli Otobüs Bileti
Antalya Uşak Otobüs Bileti
Antalya Van Otobüs Bileti
Antalya Yalova Otobüs Bileti
Antalya Yozgat Otobüs Bileti
Antalya Zonguldak Otobüs Bileti

AYDIN OTOBÜS SEFERLERİ

AYDIN OTOBÜS SEFERLERİ
Aydın Adana Otobüs Bileti
Aydın Adıyaman Otobüs Bileti
Aydın Afyon Otobüs Bileti
Aydın Ağrı Otobüs Bileti
Aydın Aksaray Otobüs Bileti
Aydın Amasya Otobüs Bileti
Aydın Ankara Otobüs Bileti
Aydın Antalya Otobüs Bileti
Aydın Ardahan Otobüs Bileti
Aydın Artvin Otobüs Bileti
Aydın Balıkesir Otobüs Bileti
Aydın Bartın Otobüs Bileti
Aydın Batman Otobüs Bileti
Aydın Bayburt Otobüs Bileti
Aydın Bilecik Otobüs Bileti
Aydın Bingöl Otobüs Bileti
Aydın Bitlis Otobüs Bileti
Aydın Bolu Otobüs Bileti
Aydın Burdur Otobüs Bileti
Aydın Bursa Otobüs Bileti
Aydın Çanakkale Otobüs Bileti
Aydın Çankırı Otobüs Bileti
Aydın Çorum Otobüs Bileti
Aydın Denizli Otobüs Bileti
Aydın Diyarbakır Otobüs Bileti
Aydın Düzce Otobüs Bileti
Aydın Edirne Otobüs Bileti
Aydın Elazığ Otobüs Bileti
Aydın Erzincan Otobüs Bileti
Aydın Erzurum Otobüs Bileti
Aydın Eskişehir Otobüs Bileti
Aydın Gaziantep Otobüs Bileti
Aydın Giresun Otobüs Bileti
Aydın Gümüşhane Otobüs Bileti
Aydın Hakkari Otobüs Bileti
Aydın Hatay Otobüs Bileti
Aydın Iğdır Otobüs Bileti
Aydın Isparta Otobüs Bileti
Aydın İstanbul Otobüs Bileti
Aydın İzmir Otobüs Bileti
Aydın Kahramanmaraş Otobüs Bileti
Aydın Karabük Otobüs Bileti
Aydın Karaman Otobüs Bileti
Aydın Kars Otobüs Bileti
Aydın Kastamonu Otobüs Bileti
Aydın Kayseri Otobüs Bileti
Aydın Kilis Otobüs Bileti
Aydın Kırıkkale Otobüs Bileti
Aydın Kırklareli Otobüs Bileti
Aydın Kırşehir Otobüs Bileti
Aydın Kocaeli Otobüs Bileti
Aydın Konya Otobüs Bileti
Aydın Kütahya Otobüs Bileti
Aydın Malatya Otobüs Bileti
Aydın Manisa Otobüs Bileti
Aydın Mardin Otobüs Bileti
Aydın Mersin Otobüs Bileti
Aydın Muğla Otobüs Bileti
Aydın Muş Otobüs Bileti
Aydın Nevşehir Otobüs Bileti
Aydın Niğde Otobüs Bileti
Aydın Ordu Otobüs Bileti
Aydın Osmaniye Otobüs Bileti
Aydın Rize Otobüs Bileti
Aydın Sakarya Otobüs Bileti
Aydın Samsun Otobüs Bileti
Aydın Siirt Otobüs Bileti
Aydın Sinop Otobüs Bileti
Aydın Sivas Otobüs Bileti
Aydın Şanlıurfa Otobüs Bileti
Aydın Şırnak Otobüs Bileti
Aydın Tekirdağ Otobüs Bileti
Aydın Tokat Otobüs Bileti
Aydın Trabzon Otobüs Bileti
Aydın Tunceli Otobüs Bileti
Aydın Uşak Otobüs Bileti
Aydın Van Otobüs Bileti
Aydın Yalova Otobüs Bileti
Aydın Yozgat Otobüs Bileti
Aydın Zonguldak Otobüs Bileti

BALIKESİR OTOBÜS SEFERLERİ

BALIKESİR OTOBÜS SEFERLERİ
Balıkesir Adana Otobüs Bileti
Balıkesir Adıyaman Otobüs Bileti
Balıkesir Afyon Otobüs Bileti
Balıkesir Ağrı Otobüs Bileti
Balıkesir Aksaray Otobüs Bileti
Balıkesir Amasya Otobüs Bileti
Balıkesir Ankara Otobüs Bileti
Balıkesir Antalya Otobüs Bileti
Balıkesir Ardahan Otobüs Bileti
Balıkesir Artvin Otobüs Bileti
Balıkesir Aydın Otobüs Bileti
Balıkesir Bartın Otobüs Bileti
Balıkesir Batman Otobüs Bileti
Balıkesir Bayburt Otobüs Bileti
Balıkesir Bilecik Otobüs Bileti
Balıkesir Bingöl Otobüs Bileti
Balıkesir Bitlis Otobüs Bileti
Balıkesir Bolu Otobüs Bileti
Balıkesir Burdur Otobüs Bileti

Balıkesir Bursa Otobüs Bileti
Balıkesir Çanakkale Otobüs Bileti
Balıkesir Çankırı Otobüs Bileti
Balıkesir Çorum Otobüs Bileti
Balıkesir Denizli Otobüs Bileti
Balıkesir Diyarbakır Otobüs Bileti
Balıkesir Düzce Otobüs Bileti
Balıkesir Edirne Otobüs Bileti
Balıkesir Elazığ Otobüs Bileti
Balıkesir Erzincan Otobüs Bileti
Balıkesir Erzurum Otobüs Bileti
Balıkesir Eskişehir Otobüs Bileti
Balıkesir Gaziantep Otobüs Bileti
Balıkesir Giresun Otobüs Bileti
Balıkesir Gümüşhane Otobüs Bileti
Balıkesir Hakkari Otobüs Bileti
Balıkesir Hatay Otobüs Bileti
Balıkesir Iğdır Otobüs Bileti
Balıkesir Isparta Otobüs Bileti
Balıkesir İstanbul Otobüs Bileti
Balıkesir İzmir Otobüs Bileti
Balıkesir Kahramanmaraş Otobüs Bileti
Balıkesir Karabük Otobüs Bileti
Balıkesir Karaman Otobüs Bileti
Balıkesir Kars Otobüs Bileti
Balıkesir Kastamonu Otobüs Bileti
Balıkesir Kayseri Otobüs Bileti
Balıkesir Kilis Otobüs Bileti
Balıkesir Kırıkkale Otobüs Bileti
Balıkesir Kırklareli Otobüs Bileti
Balıkesir Kırşehir Otobüs Bileti
Balıkesir Kocaeli Otobüs Bileti
Balıkesir Konya Otobüs Bileti
Balıkesir Kütahya Otobüs Bileti
Balıkesir Malatya Otobüs Bileti
Balıkesir Manisa Otobüs Bileti
Balıkesir Mardin Otobüs Bileti
Balıkesir Mersin Otobüs Bileti
Balıkesir Muğla Otobüs Bileti
Balıkesir Muş Otobüs Bileti
Balıkesir Nevşehir Otobüs Bileti
Balıkesir Niğde Otobüs Bileti
Balıkesir Ordu Otobüs Bileti
Balıkesir Osmaniye Otobüs Bileti
Balıkesir Rize Otobüs Bileti
Balıkesir Sakarya Otobüs Bileti
Balıkesir Samsun Otobüs Bileti
Balıkesir Siirt Otobüs Bileti
Balıkesir Sinop Otobüs Bileti
Balıkesir Sivas Otobüs Bileti
Balıkesir Şanlıurfa Otobüs Bileti
Balıkesir Şırnak Otobüs Bileti
Balıkesir Tekirdağ Otobüs Bileti
Balıkesir Tokat Otobüs Bileti
Balıkesir Trabzon Otobüs Bileti
Balıkesir Tunceli Otobüs Bileti
Balıkesir Uşak Otobüs Bileti
Balıkesir Van Otobüs Bileti
Balıkesir Yalova Otobüs Bileti
Balıkesir Yozgat Otobüs Bileti
Balıkesir Zonguldak Otobüs Bileti